7 znakova da Vas partner vara

0

Ova čudna vremena u kojima živimo odrazila su se i na partnerske odnose. Čestitamo svima koji su uspješno proživjeli vrijeme izolacije s partnerom. U ovom članku ćemo se ipak posvetiti onima drugima. Svima koji sumnjaju da ih partner vara. Onima koji su možda baš u to vrijeme izolacije primijetili neke nove znakove kod svog partnera, a prije te znakove nisu uočili. Donosimo Vam sedam znakova koji govore o potencijalnoj nevjeri.

1. Odbijanje

Primijetili ste da ste Vi ona strana koja stalno trči za dodirom i zagrljajem. Vaš partner Vam je sve dalji. Ponekad u sebi se osjećate kao da morate moliti ili izgovoriti na glas – zagrli me, fališ mi. Partner kao da se sprema na odvikavanje od Vašeg dodira i time daje signal da nešto nije u redu.

2. Loša komunikacija

Na donedavno obična pitanja sada odgovora sa više nervoze ili ne želi razgovarati uopće. Često Vaš pokušaj komunikacije završava sa rečenicom da dosađujete te partner napusti prostoriju i kaže da mu treba mir.

3. Ah, ta tehnologija

Šifre na mobitelu, laptopu sve je to normalno danas i nije direktni znak prevare. To je nekako postalo uvriježeno. Ali skrivanje mobitela, brisanje poruka, poziva, e to već budi sumnju. Posebno ako odjednom razgovore obavlja u drugoj sobi, drži isključene zvukove na mobitelu i izbjegava tipkati pred Vama.

4. Prekovremeni

Sve duže ostaje na poslu. To je klasik kada su znakovi prevare u pitanju. Ponekad duže ostajanje na poslu je razumljivo, ali odjednom i uz neke druge znakove zna pobuditi veliku sumnju.

Naravno, prihvatljivo je da duže radi u slučaju da se tek zaposlio ili je promijenio opis posla pa pokušava nadoknaditi neke stvari i više se dokazati.

5. Iznenadni poslovni put

Većina današnjih poslova podrazumijeva putovanja. Što kad se ona počnu događati odjednom, sve češće i bez neke najave? Tvrtke inače imaju kalendar putovanja, sajmova, obilazaka partnera. Iznenadan odlazak na vikend pod izlikom hitnog poslovnog puta još je jedna lampica za alarm.

6. Polaganje računa

Primijetili ste da Vam se ime Vašeg partnera sve manje pojavljuje na ekranu mobitela? Manje poziva, poruka kroz dan. Ako ste donedavno imali intenzivnu mobilnu komunikaciju taj manjak može biti znak da možda netko drugi dobiva više njegove pažnje putem tipkanja.

7. Modni obrat

Počeo je mijenjati stil odijevanja. Sve više pazi što će obući. Do nedavno ste ga morali natjeravati da se ljepše obuče, a sad pazi na svaku crticu i nijansu. Naravno uz odjeću ide  kupnja novog parfema te povećano održavanje higijene.

Navedeni znakovi ne moraju odmah značiti da ste prevarena strana, ali svakako mogu upućivati na sumnju. Ako postoji neko nepovjerenje i kroz glavu Vam prolaze razni scenariji najbolje je bi bilo da iskreno sjednete sa svojim partnerom te popričate o svemu. Pri tom, budite smireni i imajte pregršt razumijevanja.

Ako se prevara dogodila pokušajte shvatiti zašto te što je dovelo do toga. Možda je vrijeme da Vi nađete nekoga novoga, a možda iz te situacije izađete kao još kvalitetniji par. Prevara neka bude velika lekcija koja Vas je naučila puno toga, vrijeme je da odete ili da shvatite koliko ste ipak super kad ste zajedno.

Share.

About Author

Comments are closed.