Stvari koje ne biste trebali poklanjati ženi?

0

Kao što vjerojatno već znate, žene su vrlo posebna bića koja muškarci nekako ne mogu razumjeti. I nikako vam nije jasno zašto je vaša draga ugodno iznenađena nekim vašim poklonima koji vam se nisu činili posebnima, dok su neugodno iznenađenje bili oni za koje ste bili sigurni da će biti pun pogodak.

Dakle, pročitajte što joj ne biste trebali poklanjati – pogotovo ako se još uvijek ne poznajete baš dobro i vaša veza je tek u počecima. Evo nekoliko neprimjerenih poklona.

1. Kućanski aparati

Možda mislite kako su žene potpuno oduševljene svim uređajima koji se koriste u kućanstvu, ali to ne može biti dalje od istine. Kućanski aparati poput miksera, blendera, pekača kruha i slično samo su joj nužno zlo i nikako nešto s čime bi se mogla povezati i što bi bilo samo za nju.

2. Kuharice i pribor za kuhanje

Ako svoju dragu želite razveseliti barem jednom godišnje, kupite joj dobar ljubavni roman, ali ne i kuharicu, bez obzira na to što je možda strastveni kuhar. Poklonjenom knjigom za kuhanje pokazujete joj da za vas nije mnogo više od obične domaćice, a istu ćete poruku poslati ako joj kupite još jedan neprimjereni poklon, poput štednjaka ili paketa kuhinjskih ručnika.

3. Okvir za slike, mlijeko za tijelo, mirisne svijeće, šalica za kavu

Bilo koji od ovih darova prilično je neprikladan i to ne samo ako ga date svojoj voljenoj osobi, već i majci, svekrvi, sestri ili prijateljici.

Mirisne svijeće

Mirisne svijeće so neprikladan dar ne samo ako ga date svojoj voljenoj osobi, već i majci, svekrvi, sestri ili prijateljici.

Uglavnom zato što to jasno daje do znanja kako niste imali pojma što želi vaša draga osoba i što bi je učinilo sretnom. Umjesto osobnog poklona namijenjenog samo njoj, odabrali ste generički poklon koji će je nesumnjivo dovesti u loše raspoloženje. Stoga, ako ste u iskušenju da joj poklonite bilo što od navedenog, razmislite ponovno!

4. Sezonska ulaznica za nogomet, košarku ili neki drugi sport

Ne poklanjajte svojim najmilijima sezonske ulaznice za sve utakmice u sportu koji vi obožavate! Iako se neprestano naglašava da partneri moraju provoditi slobodno vrijeme zajedno, što ih povezuje i jača njihov odnos, to ne znači da vaša djevojka želi biti s vama na svim utakmicama koje će vaš tim igrati tijekom cijele sezone.

Sezonske ulaznice za sportske događaje nesumnjivo su neprimjeren poklon, stoga razmislite o nečem drugom što bi vašu voljenu osobu učinilo sretnijom.

Share.

About Author

Comments are closed.